Til dig

Gratis inspirationsvideoer: 

Vil du have opskriften på flere kunder?

Download den gratis e-bog “De 3 Afgørende Elementer i Kundetiltrækning”

Få e-bogen her!

“De 3 elementer i kundetiltrækning” svarer på dine spørgsmål, også dem du endnu ikke vidste du havde”

Majken skriver i et farverigt/ billedrigt sprog, der favner læseren i en let tone i en sådan grad, at jeg sidder med følelsen af, at hun taler direkte til mig. Der lægges klare linjer ud – ikke noget med finurlige omveje eller sideveje, der forvirrer læseren. E-bogen svarer på dine spørgsmål, også dem du endnu ikke vidste du havde, og giver lyst til at læse mere/ vide mere.

Jeg vil rent faktisk påstå, at e-bogen også kan give noget til dem, der ikke ønsker at være selvstændige som sådan, men blot ønsker at blive/ være det bedste for de mennesker, de arbejder med i deres hverdag.

Jeg personligt, er ikke færdig med at dykke ned i, hvad der måtte komme fra Majken Juhl Jensens hånd.

Linda Larsen

Spørg BoostDinBusiness

Hej Majken. Jeg vil gerne skrive en lille fagbog, fordi jeg synes at det giver en god pondus, men jeg ved ikke om jeg ved nok og hvordan jeg skal kunne få min faglige viden ud på skrift. Mvh. Berit.

Hvis jeg spurgte dig, hvorfor gør du sådan  og sådan med dine kunder?, hvordan løser du det og det hos dine klienter?, hvilke problemer har dine kunder typisk? eller hvad ligger der bag den der teknik eller metode du bruger?, så ville du sikkert kunne snakke om det i timevis med stor passion. Du ved en hel masse om det du kan, viden som du har tilegnet dig gennem din(e) uddannelse(r) og din erfaring som ansat og selvstændig. Jeg vil vædde på, at der er rigeligt med indhold til adskillige bøger.

Min egen bog Coach! Fra Drøm Til Virkelighed: 8 trin til flere klienter, mere synlighed og en højere indtjening er bygget på materiale, jeg havde liggende, som havde været brugt til oplæg, i nyhedsbreve, på kurser og workshops, i produkter, blogs og i mine rådgivningsforløb. Jeg behøvede ikke opfinde det hele igen. Måske har du også den slags guld liggende, som du har anvendt tidligere?

Og så behøver det jo heller ikke være en ”rigtig” bog, du går ombord i som det første. Det kan være et lille online produkt, som du indtaler, eller en e-bog på 25 sider med teknikker, øvelser, spørgsmål og svar. Har du skrevet blogs, kan det være en samling af dine bedste blogindlæg osv. osv. Nu om dage kan du også få øget pondus og troværdighed via e-bøger og andre produkter – ikke kun fysiske bøger. Og endelig, så husk at du selv kan udgive din bog eller få den udgivet gennem uafhængige forlag, hvis de etablerede forlag siger nej.

Vil du vide mere, så har jeg også snart et produkt klar i shoppen, der hjælper dig igennem hele processen med at skrive en bog og få den ud i verden.

Knus, Majken.

Vil du have besked, når der er nyt gratis guf her på siden?

Så tilmeld dig BoostDinBusiness’ gratis nyhedsbrev lige her.