Om BoostDinBusiness

BoostDinBusiness blev startet i 2011, efter at jeg som antropolog igennem en årrække havde arbejdet som konsulent i mangfoldighedsledelse.

 

 

Jeg oplevede, at det var svært at sælge budskabet til virksomheder om, at vi alle er forskellige, har forskellige behov og forskellige kompetencer at byde ind med – at mennesker på arbejdsmarkedet yder bedre, når de trives på en arbejdsplads, der lader dem være dem de er og byde ind med det, de er bedst til, på den måde som passer dem bedst.

 

 

Det blev startskuddet til et firma, som bygger på viljen til at have det absolut skønneste arbejdsliv fuld af passion, glæde og en hverdag, som det er en nydelse at stå op til.

 

 

Vi er ikke alle 8-16 mennesker, som kan nøjes med at brænde for vores fag 8 timer om dagen med faste kolleger, i faste rutiner og faste rammer. Nogle af os har en anden drøm at udleve. En drøm om et arbejdsliv, hvor vi er herrer og fruer i eget hus, hvor vi tager både friheden og ansvaret på egne skuldre.

Det er sjovt, nydelsesrigt, udviklende – og udfordrende, vildt og skræmmende.  

 

 

Men vi ved jo: 

“At vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv”

 

 

Der er mange drager, der skal bekæmpes på vejen mod den succesfulde en-mands virksomhed, mange ting der skal læres og kameler der skal sluges – og det er derfor BoostDinBusiness er her.

 

 

For at lette vejen for dig, så der bliver mere af det sjove og mindre af det grove. 

 

For dig. For din business. For din drøm. 

 

 

Hvis vi skal følges noget af vejen, så kig dig omkring på hjemmesiden, tilmeld dig nyhedsbrevet, følg mig på Facebook og Twitter – og kig i shoppen, om der skulle være noget guf for lige netop dig. 

 

 

May it be a joyride!

 

 

Majken Juhl Jensen  

Antropolog, konsulent, coach – og selvstændig langt ind i sjælen.                                                                                                                                                                                                 

 


“Nu er jeg helt klar på, hvordan det skal gøres”

 

Jeg står foran at skulle starte mit firma op og er nu, efter at have været på kursus hos Majken, helt klar på hvordan det skal gøres, hvorfor og i hvilken rækkefølge!

Majken er meget kompetent, en god og nærværende lærer, og så mærker man, at hun er hvad hun taler om

 

Marilene Klein

www.marileneklein.dk

“Majken, du får helt sikkert min anbefaling!!”

 

Majkens workshop var fuld af spændende og rigtig god information, ville gerne have mere :-) Professionel undervisning!! Godt, rammende og præcist! Spændende og interessant. God faglighed. Majken, du får helt sikkert min anbefaling!!

Hanne Sowinski

www.reikicenterthy.dk

Vil du følge BoostDinBusiness fremover?

Så skriv dig op til det gratis nyhedsbrev

 

Ja tak, lad mig komme med ombord!