Ses vi?

Mentorforløbet Succes Systemet

For den selvstændige coach/terapeut/behandler/rådgiver der ønsker flere kunder.

Bliv dine idealkunders første valg, få en god indtjening og skab et stabilt flow i dit firma !

6 måneders intensivt, dybdegående og håndholdt forløb

Næste kursusstart: 2. oktober 2023

Læs mere her

 

Oplæg

Hemmeligheden bag den succesfulde en-mands business

Alt det, du ikke ved at du ikke ved, men som de, der scorer kunderne og tjener pengene, godt ved – og som giver dem en KÆMPE banefordel. Fedt for dem, men super duper ærgerligt for dig. Især fordi du ikke kan gøre noget ved det, når du ikke ved, hvad det er for en viden, du er gået glip af.

Dato for næste oplæg oplyses snarest.

Pris 100 kr.

Tilmeld dig her

1:1 Rådgivning

Vi mødes over telefonen eller Zoom det antal gange og omkring de emner, som er relevante for dig og din business. Det kan være, at du gerne vil have hjælp til at finde din niche, at du vil lære at få et succesfuldt nyhedsbrev op at køre, at du vil have en bedre tekst på din hjemmeside, at du vil have hjælp til at blive opdaget af dine kunder – eller noget helt femte.

 

En times session koster 1495,- (+ moms)

Du kan også vælge at investere i 3 timer for 3750,- (+ moms). Du betaler dermed kun for 2,5 sessioner.

LÆS MERE ELLER BOOK EN TID HER

Klippekort

Klippekort med 5, 10 eller 20 klip, som kan bruges fuldstændigt fleksibelt, som det passer DIG:

 • Vil du gerne have mine øjne på et markedsføringstiltag, du arbejder med – f.eks. et salgsbrev, en tekst på din hjemmeside, et foredrag, en Facebook-kampagne, et nyhedsbrev – eller andet?
 • Har du brug for at finde ud af, hvad dit næste skridt skal være – og blive holdt fast på det?
 • Har du brug for sparring til at få en kursusdag eller et onlineforløb op at køre?
 • Skal jeg give dig min feedback på den produktidé, du går med?
 • Eller måske VIL du bare rykke på dine mål den kommende tid og have mig til at holde dig fast og holde motivationen høj, så du får handlet på dine mål – så du vil gerne bruge et klip på en booster-session med mig hver mandag morgen en periode?
 • Eller noget helt sjette?

Klippekortene kan fås med  5, 10 eller 20 klip. Hvert klip er af 20 min. varighed. Du kan bruge klippene et ad gangen eller flere klip på een gang – alt efter hvad, du har brug for min hjælp til.

Det er supernemt at bruge dine klip, når som helst du har behov, for du booker blot selv tid i min onlinekalender. Det kan du gøre fra dag til anden eller du kan booke bestemte tider på forhånd.

 

Læs mere om klippekortet med 5 klip HER

Læs mere om klippekortet med 10 klip HER

Læs mere om klippekortet med 20 klip (kommer med stor bonus) HER

Individuelt mentorforløb

Mangler du en mentor?

En der i en periode bare er der for dig, mens du arbejder med at få rykket dit firma et tigerspring fremad? En der hjælper dig med alle de spørgsmål – store som små – du måtte have undervejs? En der lytter til alle de ideer du har og som giver professionel sparring og konstruktiv kritik på dem? En der støtter dig i at få de nødvendige handlinger ført ud i livet? Og en der kan coache dig på de udfordringer, du render ind i undervejs?

Så har du nu muligheden for at få mig som mentor i en selvvalgt 3 måneders periode. En periode hvor du virkeligt rykker FREMAD med dit firma og har min fulde opmærksomhed og al min viden stillet til rådighed kun for DIG!

På dette forløb har du mig ved hånden HELE tiden og HELE vejen:

 • Jeg scanner alle de steder, din virksomhed – hvis du er startet op – ikke fungerer optimalt.
 • Jeg analyserer din niche og din målgruppe, og hjælper dig med at få begge dele på plads eller rettet til, så du kan opnå den succes, du ønsker dig.
 • Jeg hjælper dig med at få skrevet den rette, kundetiltrækkende tekst på samtlige sider på din hjemmeside.
 • Jeg forholder mig helt ned i detaljen til dine nyhedsbreve, blogindlæg, Facebook-kampagner osv. og jeg hjælper dig med at ændre din tilgang og med at omskrive dine tekster, til det hele spiller optimalt.
 • Jeg hjælper dig med at skabe indholdet til dine offline ydelser og onlineprodukter – og med at skrive virkningsfulde  salgstekster til det hele.
 • Jeg hjælper dig med at finde frem til det rette indhold til oplæg, foredrag, videoer og webinars
 • Eller hvad du ellers kan have brug for min sparring og konkrete hands on hjælp til
 • OG: Jeg bliver ved og ved med at give dig feedback på. hvad der virker, ikke virker, og hvori forskellen består – til du virkeligt forstår det og kan klare det selv, når forløbet er slut.

Du har simpelthen en hotline-forbindelse til mig i de 3 måneder, vores rejse sammen varer. Om ikke 24/7 – så i hvert fald indenfor almindelig arbejdstid og lidt til:

Du  – og den ene eller de to andre jeg max. har på individuelt mentorforløb ad gangen – er min absolut første prioritet. Så sms’er, ringer eller skriver du, at NU brænder lokummet, og du har brug for min hjælp, så smider jeg, hvad jeg har i hænderne, og tager mig af dig.

Læs meget mere on forløbet HER. 

Jeg glæder mig enormt meget til at være med til, at give DIG det vildeste motivations-boost og DIT FIRMA det solide fundament, der er afgørende for, at  du får al den succes, som du drømmer om!

Kender du de 3 afgørende elementer i al kundetiltrækning?

Tilmeld dig det gratis nyhedsbrev og få opskriften på flere kunder.