Der er ingenting – INGENTING – der med ét slag udrydder din tendens til at udskyde de ting, du ved, du burde få gjort, for at synliggøre, markedsføre og tiltrække nye klienter, som at have en dato på plads.

En dato, du har meldt ud til din målgruppe, som de skriver i kalenderen og glæder sig til – hvad enten det er et stort arrangement eller et mindre, om det er et nyt produkt, et webinar, et kursus, en workshop eller et forløb, om det er online eller offline, og om det er gratis eller kræver betaling.

Jeg melder altid en dato ud som noget af det allerførste. 

 

Faktisk allerede som trin nummer 3 ud af de mange trin, som oprettelsen af et nyt arrangement eller produkt består af!

Først beslutter jeg mig for, hvad mit arrangement eller mit nye produkt overordnet set skal handle om; hvad temaet er. Dernæst laver jeg et meget groft udkast til indholdet, bare de overordnede ideer i punktopstilling, samt giver det en kundetiltrækkende titel. Og så melder jeg ud til min målgruppe, at den og den dato afholder jeg det og det webinar, oplæg, kursus, forløb – eller hvad det nu måtte være.

Og jeg lover dig for, at når tilmeldingerne begynder at tikke ind, skal jeg nok få numsen i sædet og få stykket indholdet sammen, fordi jeg således har forpligtet mig til at aflevere den vare, som deltagerne har tilmeldt sig og evt. betalt for. 

Efterhånden som jeg arbejder på materialet, bliver det mere og mere konkret, og det betyder, at jeg kan markedsføre det mere og mere konkret, hvilket medfører, at flere og flere tilmelder sig efterhånden som deadline nærmer sig.

Men det eneste jeg som regel har klar, når jeg melder datoen ud, er en idé og en råskitse udfra et behov, som jeg har oplevet mine kunder have, og som jeg ved, at jeg ved en hel masse om og vitterligt kan hjælpe dem med.

Jeg havde en voldsom udfordring med prokrastination de første par år som selvstændig – du ved, hvorfor gøre i dag, hvad kan vente til i morgen? Og når man er sin egen herre – eller frue –  er der rigtig meget,  der kan vente, eftersom det jo er én selv, der sætter dagsordenen for, hvad der skal gøres 🙂

Det, der hjalp mig videre, var ordsproget “You don’t have to get it right, you just have to get it going” og så det at sætte datoer i kalenderen og melde det ud til mine kunder. Ordsproget har jeg siden lagt på hylden, for nu har jeg absolut ingen problemer med at få ting gjort og ved, hvordan jeg på samme tid får det right og going.

Men datoerne holder jeg ved. Drejer det sig om livearrangementer, plotter jeg det i kalenderen og booker straks et lokale, som kan rumme det antal mennesker, jeg ønsker skal deltage. Ved onlinearrangementer plotter jeg det i kalenderen og sætter det op, så tilmeldingerne kan begynde at tikke ind.

Så fanger bordet på alle måder!

 

Jeg har givet et løfte til deltagerne, som jeg skal holde.

Jeg begynder at mærke ideerne boble op – typisk i bilen, under bruseren, og i sengen midt om natten. I know, darned weird places! 

Jeg mærker motivation, drive, glæde, forventning, begejstring – og en hel masse andre følelser, som hjælper mig med at få opgaven udført.

Universet hjælper mig videre ved, at jeg falder over spændende indhold, nye vinkler, interessante mennesker, nye bøger og artikler osv. osv.  som alt sammen bidrager til, at det hele går op i en højere enhed.

Intet af dette – INTET – sker, før jeg har forpligtet mig selv ved at finde en dato og melde den ud til mine følgere!

Men Goethe sagde det meget bedre end mig:

“Indtil man forpligter sig, føler man en tøven, har mulighed for at trække sig, kommer ingen vegne. Når det drejer sig om initiativ (eller skaben), er der kun én grundlæggende sandhed, og hvis man ikke tager den alvorligt, falder mange ideer og udmærkede planer til jorden: nemlig at det øjeblik, man endegyldigt forpligter sig, så går forsynet også i aktion.

Der sker alt muligt, som hjælper én, og som ellers aldrig ville være sket. En hel stribe af begivenheder kan tilskrives den beslutning, og der sker alle mulige tildragelser og møder, og man får så meget støtte, man slet ikke havde forestillet sig. Ligegyldigt hvad man tror, man er i stand til eller mener, man kan gøre, så skal man blot gå i gang. Handling bringer magi, gunst og kraft med sig.”

Er der mon en dato, du skal have i kalenderen – jetzt aber schnell?

Her er nogle datoer i min kalender, som du er velkommen til at tilmelde dig. Arrangementerne er gratis og de to af dem er lavet, det sidste er ikke.

Men hey, det bliver det jo helt sikkert nu, når du og en hel masse andre tilmelder sig!

Gratis webinar: 

‘Dit nyhedsbrev – din skattekiste’

At have et nyhedsbrev med 500+ læsere er GULD for din forretning. Det er verdens bedste salgskanal, fordi det er salg uden at sælge og det er fantastisk kontakt med din ideelle målgruppe. Lær hvorfor også DU skal have et nyhedsbrev, hvordan du kommer i gang, får de første 500+ læsere – og oplever flere klienter og nemmere salg end måske nogensinde før.

Torsdag d. 24. august kl. 20. 

Tilmeld dig HER

Ja tak, jeg vil med!

Gratis webinar: 

‘Succes som selvstændig – mangler du den vigtigste brik?’

Fører al dit synlighedsarbejde ikke helt de resultater med sig, som du håber på og drømmer om? Så er dette webinar et must for dig! Her lærer du, hvad der skal til, for at du skaber en unik business, som tiltrækker dine idealkunder, fordi de ikke er i tvivl om, at de skal vælge DIG af alle udbyderne på markedet.

For, for at få succes som selvstændig, er det afgørende, at du har styr på dit produkt – dvs. hvad det er, du byder ind med på markedet; hvad der er dit unikke bidrag. Så du ikke behøver sælge, sælge, sælge, men i stedet bliver valgt af klienterne og begynder at opleve, at din markedsføring får den ønskede effekt!

Onsdag d. 13. september kl. 20.  

Tilmeld dig HER

Ja tak, jeg vil med!

Gratis webinar: 

‘Hold webinars med succes’

Lær hvordan du planlægger, skaber og afholder succesfulde webinars – hvad du skal gøre før, under og efter webinaret for at skabe det optimale antal tilmeldinger, den optimale deltagelse og det optimale salg. Jeg har holdt henved 100 webinars igennem de sidste 6 år og har tjent mellem 5000 kr. og 125.000 kr. på hvert eneste af dem – og det samme kan du lære at gøre.

Torsdag d. 28. september kl. 20. 

Tilmeld dig HER

Ja tak, jeg vil med!