Jeg sidder lige og forbereder mig til en rådgivningssession med en kunde over telefonen og læser de spørgsmålbesvarelser, som kunden har sendt tilbage til mig (jeg sender altid et spørgeskema ud inden 1:1 sessioner, så jeg er tunet ind på emnet og vi kan bruge tiden effektivt).

På spørgsmålet om, hvorfor kunden har valgt at booke en rådgivningssession, svarer hun: “Fordi jeg kan mærke at der lige nu er energi til at tage det ’to the next level’ – må ikke forpasse den chance. Og bare det at have booket denne samtale, har allerede sat en hel masse i gang”.

 

Den sidste sætning hører jeg igen og igen og igen:

 

Bare det at have tilmeldt sig (kurset, sessionen etc..) sætter skub i de ønskede processer!

Jeg har selv besluttet mig for at holde flere oplæg, deltage i flere netværk og åbne op for flere 1:1 sessioner her i anden halvdel af 2015.

 

Og hvad sker der?

Forespørgsler på oplæg tikker ind, netværk popper op, og jeg har fået lige så mange nye bookinger af 1:1 rådgivninger i august og september, som jeg fik i hele første halvdel af 2015.

 

Hvorfor?

Fordi jeg har sat en intention om, at det er sådan det skal være!

 

Har du set Indiana Jones og det sidste korstog?

I filmen skal Indiana Jones krydse en enorm slugt uden bro. Den eneste måde broen kan manifestere sig på, er ved at han har tillid til, at den gør det. Hans tillid skal skabe broen og først da han træder det første skridt ud i intetheden viser broen sig – til hans uendelige lettelse – for ham.

Jeg har oplevet det et hav af gange på egen krop og hos mine kunder: Når vi gør et eller andet for at bevæge os i den retning vi ønsker, så sker der ting vi ikke altid havde set komme.

 

Ting går op i en højere enhed, flowet opstår, energien strømmer og 2+2 bliver 5.

 

Goethe sagde:

“Hvad angår alle handlinger, der vedrører initiativ og skabelse, er der én elementær sandhed – at i det øjeblik man endeligt forpligter sig selv, så bevæger forsynet sig også”.

Du kan ikke kan score Rådhuspladsen i Matador, hvis du spiller Ludo. It just ain’t gonna happen. Vil du væk fra at fedte rundt i lillespillet og arbejde dig hen imod dine drømmes mål, så skal du gøre noget. Og det “noget” ligger meget ofte udenfor komfortzonen.

 

  • Det kan være, du skal investere i hjælp udefra, med penge du ikke umiddelbart har.
  • Det kan være, du skal stille dig op og holde et oplæg, selvom du frygter det.
  • Det kan være, du skal i gang med det nyhedsbrev, som du har udskudt, fordi du ikke føler dig klar.
  • Det kan være, du skal kontakte en person, som du gerne vil samarbejde med, selvom det skræmmer dig lidt.

 

På hvilket område ved du godt, du burde handle, uden at du har gjort det?

Med hensyn til hvad har du prokrastineret, spist alle haletudserne og ladet den fede tudse ligge tilbage – igen og igen?

Hvilket initiativ har du en fornemmelse af, ville forandre noget i en ønsket retning i din business, hvis du turde springe ud i det?

 

Hvornår gør du det?

Jeg håber på snart!

 

Skriv gerne et par ord herunder, hvis du har brug for at “sige det højt” og holde dig selv fast på din beslutning.

Jeg hepper på dig <3

 

Dette blogindlæg er et tidligere nyhedsbrev fra BoostDinBusiness. Vil du i fremtiden modtage lignende nyhedsbreve, samt gratis modtage e-bogen De 3 Elementer i Kundetiltrækning så skriv dig op til nyhedsbrevet HER 

 

Majken Juhl Jensen

Antropolog, forfatter, coach

BoostDinBusiness

www.facebook.com/boostdinbusiness